VINS

 

SICUS Cartoixà 2018

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2383 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: El Mas
Vinyes de 67 anys – 200m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Marí 2018

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 5452 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: El Peret
Vinyes de 20 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Brisat 2018

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2483 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 90 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Malvasia 2018

Raïm: Malvasía de Sitges 100%
Producció: 1983 ampolles
Alcoholic degree: 10 %
Single Vineyard: El Corral del Segarra
Vinyes d’entre 8 i 46 anys – 240m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sol llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Garrut Sassy 2018

Raïms: Garrut 100%
Producció: 1562 ampolles
Grau Alcohòlic: 11 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 8 anys – 215 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilo-llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profund.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 8
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Garrut 2018

Raïm: Garrut 100%
Producció: 1530 ampolles
Grau Alcohòlic: 13 %
Single Vineyard: L’Obaga de Gujo
Vinyes de 33 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molt pedregós.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 2 mes en àmfora i 6 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Sumoi 2018

Raïm: Sumoi 100%
Producció: 1522 ampolles
Grau Alcohòlic: 11 %
Single Vineyard: El Roldonar
Vinyes de 62 anys – 185 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic de molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 20 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 3 mes en àmfora i 5 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Acidity Lovers 2017

Raims: Macabeu 100%
Produccio: 800 ampolles
Alcoholic degree: 6,5 %
Single Vineyard: El fondo del Mas
Vinyes de 67 anys – 200 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Premsat directe i fermentació en àmfora durant 1 mes.
Repòs en dipòsit inox 6 mesos.

 

SICUS Vel-OX 2015

Raïm: Macabeu 100%
Producció: 900 ampolles (0,5 L). 1 extracio i embotellat per cada any
2019-2020-2021-2022. (total 900 bot x 4 añades)
Alcoholic degree: 13,5 %
Single Vineyard: Les Solanes
Vinyes de 46 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sol llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 1
any. Criança biològica en bota durant 18 mesos i en oxidativa fins l’embotellat.

 

SICUS Meliterrani 2015

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 250 ampolles (0,5 L)
Grau Alcohòlic: 8,5 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Deshidratació dels raïms durant un mes en un hivernacle.
Premsat dels raïms deshidratats amb un extracció d’un 10% de most-mel. Fermentació en
àmfora durant 4 anys.

 

SICUS Cru Blanc 2010

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 4150 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 2 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inx. Repòs del vi durant durat 6 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 100 mesos.

 

SICUS Cru Marí 2012

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà 2016

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà Marí 2016

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 290 ampolles
Grau Alcoholic: 11 %
Single Vineyard: El Sitgetí
Vinyes de 32 anys – 220m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra
obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en
respòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu nomes la part
liquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al seu embotellat.

 

SICUS SONS Monastrell 2014

Raïm: Garrut 100%
Producció: 990 ampolles
Grau Alcohòlic: 15 %
Single Vineyard: La Plana
Vinyes de 31 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra
obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en
respòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu nomes la part
liquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al seu embotellat.

 

A WINE WORK ORANGE 2018

Raïms: Cartoixà, Cartoixà Marí, Malvasia, Macabeu 100%
Producció: 2383 ampolles
Grau Alcoholic: 10 %
A diferencia de SICUS on tots els vins son “Single vineyards”, amb A Wine
Work Orange es formalitza una nova i mes lliure manera d’elaborar. Amb
un cupatge de diferents terroirs i varietats.
Elaboració: A Wine Work Orange sorgeix d’exprimir tots els raïms que queden als disposts
després dels sangrats dels SICUS. Per tant es el resultat del premsat de raïms sencers amb un
temps d’infusió d’entre 8 i 90 dies.
Reposat en àmfora durant 40 dies i 8 mesos en dipòsit inox.