VINS

 

SICUS Cartoixà 2019

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2.383 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
Single Vineyard: El Mas
Vinyes de 67 anys – 200 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Marí 2019

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 5.452 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
Single Vineyard: El Peret
Vinyes de 20 anys – 210 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Brisat 2019

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2.483 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 90 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Malvasia 2019

Raïm: Malvasía de Sitges 100%
Producció: 1.983 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
Single Vineyard: El Corral del Segarra
Vinyes d’entre 8 i 46 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sòl llimós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i molta profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Garrut Sassy 2018

Raïms: Garrut 100%
Producció: 1.562 ampolles
Grau Alcohòlic: 11%
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 8 anys – 215 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc argilo-llimós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i poc profund.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 8 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Garrut 2019

Raïm: Garrut 100%
Producció: 1.530 ampolles
Grau Alcohòlic: 13%
Single Vineyard: L’Obaga de Gujo
Vinyes de 33 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc llimós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i molt pedregós.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 2 mesos en àmfora i 6 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Sumoi 2019

Raïm: Sumoi 100%
Producció: 1.522 ampolles
Grau Alcohòlic: 11%
Single Vineyard: El Roldonar
Vinyes de 62 anys – 185 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic de molta profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 20 dies. Sagnat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 3 mesos en àmfora i 5 mesos en dipòsit inox.

 

SICUS Acidity Lovers 2017

Raims: Macabeu 100%
Producció: 800 ampolles
Grau Alcohòlic: 6,5%
Single Vineyard: El fondo del Mas
Vinyes de 67 anys – 200 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i molta profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Premsat directe i fermentació en àmfora durant 1 mes. Repòs en dipòsit inox 6 mesos.

 

SICUS Vel-OX 2015

Raïm: Macabeu 100%
Producció: 900 ampolles (0,5 L). 1 extracció i embotellat per cada any
2019-2020-2021-2022. (total 900 bot x 4 anyades)
Grau Alcohòlic: 13,5%
Single Vineyard: Les Solanes
Vinyes de 46 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sòl llimós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i molta profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 1 any. Criança biològica en bota durant 18 mesos i en oxidativa fins a l’embotellat.

 

SICUS Meliterrani 2017

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 250 ampolles (0,5 L)
Grau Alcohòlic: 8,5%
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Deshidratació dels raïms durant un mes en un hivernacle.
Premsat dels raïms deshidratats amb una extracció d’un 10% de most-mel. Fermentació en àmfora durant 4 anys.

 

SICUS Cru Blanc 2010

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 4.150 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5%
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Maceració prefermentativa de 2 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 6 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 100 mesos.

 

SICUS Cru Marí 2014

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1.200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5%
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc argilós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i poca profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà 2016

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1.200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5%
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc argilós de naturalesa calcària, moderadament bàsic i poca profunditat.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà Marí 2016

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 290 ampolles
Grau Alcohòlic: 11%
Single Vineyard: El Sitgetí
Vinyes de 32 anys – 220 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a mà. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en repòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu només la part líquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al seu embotellat.

 

SICUS SONS Monastrell 2014

Raïm: Garrut 100%
Producció: 990 ampolles
Grau Alcohòlic: 15%
Single Vineyard: La Plana
Vinyes de 31 anys – 210 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sòl franc de naturalesa calcària, moderadament bàsic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a mà. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en repòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu només la part líquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al seu embotellat.

 

A WINE WORK ORANGE 2019

Raïm: Cartoixà, Cartoixà Marí, Malvasia, Macabeu
Producció: 2.383 ampolles
Grau Alcohòlic: 10%
A diferència de Sicus, on tots els vins són «Single vinyes», amb A Wine Work Orange es formalitza una nova i més lliure manera d’elaborar amb un cupatge de diferents terres i varietats.

Elaboració: A Wine Work Orange sorgeix d’expressar tots els raïms que queden als disposats després dels sagnats dels Sicus. Per tant, és el resultat del premsat de raïms sencers amb un temps de maceració d’entre 8 i 90 dies.
Repòs en àmfora durant 40 dies i 8 mesos en dipòsit inox.