VINOS

 

SICUS Cartoixà 2018

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2383 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: El Mas
Vinyes de 67 anys – 200m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.

Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10 dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Marí 2018

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 5452 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: El Peret
Vinyes de 20 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 10
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Cartoixà Brisat 2018

Raïm: Cartoixà 100%
Producció: 2483 ampolles
Grau Alcohòlic: 10 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 90
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Malvasia 2018

Raïm: Malvasía de Sitges 100%
Producció: 1983 ampolles
Alcoholic degree: 10 %
Single Vineyard: El Corral del Segarra
Vinyes d’entre 8 i 46 anys – 240m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sol llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox

 

SICUS Garrut Sassy 2018

Raïms: Garrut 100%
Producció: 1562 ampolles
Grau Alcohòlic: 11 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 8 anys – 215 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilo-llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profund.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 8
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 1 mes en àmfora i 7 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Garrut 2018

Raïm: Garrut 100%
Producció: 1530 ampolles
Grau Alcohòlic: 13 %
Single Vineyard: L’Obaga de Gujo
Vinyes de 33 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molt pedregós.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 25
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 2 mes en àmfora i 6 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Sumoi 2018

Raïm: Sumoi 100%
Producció: 1522 ampolles
Grau Alcohòlic: 11 %
Single Vineyard: El Roldonar
Vinyes de 62 anys – 185 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic de molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 20
dies. Sangrat del vi per gravetat (sense premsat). Repòs durant 3 mes en àmfora i 5 mesos en
dipòsit inox.

 

SICUS Acidity Lovers 2017

Raims: Macabeu 100%
Produccio: 800 ampolles
Alcoholic degree: 6,5 %
Single Vineyard: El fondo del Mas
Vinyes de 67 anys – 200 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 7 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Premsat directe i fermentació en àmfora durant 1 mes.
Repòs en dipòsit inox 6 mesos.

 

SICUS Vel-OX 2015

Raïm: Macabeu 100%
Producció: 900 ampolles (0,5 L). 1 extracio i embotellat per cada any
2019-2020-2021-2022. (total 900 bot x 4 añades)
Alcoholic degree: 13,5 %
Single Vineyard: Les Solanes
Vinyes de 46 anys – 240 m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 8 km
Sol llimós de naturalesa calcària, moderadament basic i molta profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Infusió i fermentació de raïms sencers (amb rapa) durant 1
any. Criança biològica en bota durant 18 mesos i en oxidativa fins l’embotellat.

 

SICUS Meliterrani 2015

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 250 ampolles (0,5 L)
Grau Alcohòlic: 8,5 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Deshidratació dels raïms durant un mes en un hivernacle.
Premsat dels raïms deshidratats amb un extracció d’un 10% de most-mel. Fermentació en
àmfora durant 4 anys.

 

SICUS Cru Blanc 2010

Raïms: Cartoixà 100%
Producció: 4150 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Caseta
Vinyes de 22 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 2 dies. Premsat i fermentació
en dipòsit inx. Repòs del vi durant durat 6 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 100 mesos.

 

SICUS Cru Marí 2012

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació
en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà 2016

Raïms: Cartoixà Marí 100%
Producció: 1200 ampolles
Grau Alcohòlic: 11,5 %
Single Vineyard: La Masia
Vinyes de 21 anys – 215m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc argilós de naturalesa calcària, moderadament basic i poc profunditat.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Maceració prefermentativa de 4 dies. Premsat i fermentació
en dipòsit inox. Repòs del vi durant durat 5 mesos i segona fermentació en botella.
Criança en ampolla mínima de 80 mesos.

 

SICUS SONS Cartoixà Marí 2016

Raïm: Cartoixà Marí 100%
Producció: 290 ampolles
Grau Alcoholic: 11 %
Single Vineyard: El Sitgetí
Vinyes de 32 anys – 220m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra
obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en
respòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu nomes la part
liquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al
seu embotellat.

 

SICUS SONS Monastrell 2014

Raïm: Garrut 100%
Producció: 990 ampolles
Grau Alcohòlic: 15 %
Single Vineyard: La Plana
Vinyes de 31 anys – 210m sobre el nivell del mar – Mar mediterrani a 6 km
Sol franc de naturalesa calcària, moderadament basic i bon drenatge.
Elaboració: Raïms veremats a ma. Tot seguit s’introdueixen els raïms sencers (amb el gra
obert) a les àmfores enterrades al mig de la vinya. Es tanquen les àmfores i es deixen en
respòs absolut durant 3 mesos. Al desembre s’obren les àmfores i s’extreu nomes la part
liquida (sense premsar). Finalment es porta tot el vi al celler on reposarà en dipòsit inox fins al
seu embotellat.