SICUS Cru Marí 2009


Varietat de raïm: Xarel·lo 100%
Producció: 4.000 ampolles
Grau alcohòlic: 12,0 %
ATT: 7,9 g/l
pH: 2,9

Finca La Caseta:
A 170 metres d’altitud amb una forta influència marítima per la proximitat del mar (6km). Sòls calcaris de poca profunditat i escassa matèria orgànica. 100% expressió del terrer.

Elaboració:
(Rendiments de 2 kg per cep)
Selecció del raïm al cep i verema manual en caixes. Fermentació alcohòlica controlada a 12,5ºC durant 25 dies en dipòsits inox. Criança i maduració del vi base durant 10 mesos en el mateix dipòsit. Segona fermentació en ampolla amb un mínim de 4 anys en rima.

Nota de tast:
Color groc amb reflexes daurats.
En nas destaca per la seva complexitat aromàtica. Les notes de llevat cru i ametlla torrada es fonen amb els aromes varietals a fonoll i un caràcter marcadament salí.
L’entrada en boca és fresca amb un pas untuós i mineral. El final és llarg i fresc i mantegós.

Descarrega la fitxa en PDF