SICUS Xarel·lo Vermell 2014


Varietat de raïm: Xarel·lo Vermell 100%
Producció: 2.850 ampolles
Grau alcohòlic: 11,5 %
ATT: 5,8 g/l
pH: 3,2

Finca La Caseta:
A 170 m d’altitud amb una forta influència marítima per la proximitat del mar (6km). Sòls calcaris de poca profunditat i escassa matèria orgànica. 100% expressió del terrer.

Elaboració:
Selecció del raïm en el cep i verema manual en caixes. Refredat del raïm i posterior maceració pel·licular prefermentativa (2-4ºC) durant 45 hores. Fermentació alcohòlica controlada a 12,5 ºC durant 11 dies en àmfores d’argila. Criança sobre mares en diposit inox durant 5 mesos. Embotellat l’abril del 2015.

Nota de tast:
Color daurat amb reflexes vermellosos.
En nas destaquen els cítrics com l’aranja i la mandarina, i un fons de fruita amb pinyol com les prunes i el préssec.
L’entrada en boca és fresca, amb un pas llaminer i un final llarg i refrescant.

Descarrega la fitxa en PDF