SICUS Monastrell 2014


Varietat de raïm: Monastrell 100%
Producció: 2135 ampolles
Grau alcohòlic: 13,5%
ATT: 6,1 g/l
pH: 3,33

Finca “la obaga del gojo”:
A 190m d’altitud amb una forta influència marítima per la proximitat del mar (6km). Sòls franco-argilosos amb coberta vegetal espontània. 100% expressió del terrer.

Elaboració:
Selecció del raïm al cep i verema manual en caixes. Maceració en fred pre-fermentativa i fermentació alcohòlica en àmfores d’argila durant 12 dies.
Posterior criança en la mateixa àmfora durant 5 mesos. Embotellat l’Abril del 2015.

Tast:
Color vermell brillant amb reflexos morats.
En nas destaquen les notes a prunes, mores, gerds, i un fons florals de violeta.
L’entrada és boca es fresca i elegant, amb un pas sedós i estructurat. El final és amable, llarg i mineral.

Descarrega la fitxa en PDF